, ,

Se spune că e bine ca atunci când te apucă boala slăbitului, cel mai bine îți anunți prietenii că nu mai ai voie dulciuri, pâine, suc, grăsimi, pizza, cașcavaluri, ciocolăți, etc, etc. Ei ar trebui să îți sară frumușel în ajutor și să te lege cu cămăși de forță imaginare astfel încât tu să nu cedezi în fața prăjiturilor și pizzelor pe care ei le înfulecă cu poftă. Știți despre cine vorbesc, nu? Despre ăia pe care i-ai înfige cu moaca în farfurie și cărora le șoptești printre dinții strânși ca să nu scapi vreo bală: “Stai liniștit, sunt ok, nu mi-e poftă.”

De când am avut revelația că procesul ăsta de slăbire nu se întâmplă definitiv și irevocabil decât dacă devine un stil de viață și mindset-ul tău este pe sănătate, nu pe înfometare, mi-au sărit în ajutor prietenii adevărați. Așa l-am cunoscut pe Vali Bosioc și pe cei de la Belle Maison Spa.

Pe Vali îl știam de mult, din online. Îi citeam blogul și îmi tot povesteau prietenii comuni că este un tip foarte serios și dedicat, care pe lângă antrenor personal, devine un prieten bun care te motivează și te ajută să îți atingi scopul. I-am scris pe Facebook și mi-a răspuns imediat, mi-a povestit puțin despre principiile pe care se ghidează și am decis să ne întâlnim. Zis și făcut, sâmbăta trecută am stat de vorbă vreo două ore pe terasa de la PrioriTea despre mine și ce îmi doresc. I-am povestit istoricul meu cu dietele, am vorbit despre ce înseamnă să mănânci sănătos și despre pofte. Pentru că programul meu era unul haotic, prima temă pe care mi-a dat-o înainte să ne apucăm de treabă a fost să ajung încet, încet, la 5 mese pe zi (trei mese principale și două gustări). Nu mi-a spus nu mânca aia, nu mânca ailaltă, nu mi-a interzis nimic. Tare, nu? Din septembrie vom începe programul de antrenamente, eu am optat pentru varianta la domiciliu.

valentin bosioc

Pe cei de la Belle Maison Spa i-am cunoscut printr-o prietenă bună, care este foarte încântată de serviciile lor. Auzisem că cei ce le-au trecut pragul au ieșit de acolo mai relaxați, mai optimiști, mai odihniți. Am decis să le fac o vizită și m-au întâmpinat cu un ceai în grădină și cu povești frumoase. Le-am povestit ce am pe suflet și am urcat într-una dintre camerele spa-ului unde m-au conectat la un aparat simpatic și micuț care a scos în doi timpi și trei mișcări un bilețel, ca un diagnostic. Mi-au măsurat cantitatea de apă în exces, cantitatea de grăsime, necesarul caloric zilnic și multe alte date. Next step – stabilirea procedurilor și recomandările lor de alimente care mă vor ajuta să slăbesc. Abia aștept!

belle maison spa

Practic toate stelele se aliniază și am aliați de nădejde pe acest drum pe care am pornit și din 2 septembrie ne apucăm de treabă! Iar cu ajutorul lor, voi putea și eu să vă ofer informații corecte și relevante, pentru ca știu că suntem în aceeași barcă. Între timp, eu mănânc 5 mese pe zi la ore fixe și deja se văd diferențele. Mă bucur enorm, pentru că știu că vom inspira multe persoane să treacă de la un stil dezorganizat și haotic la o viață sănătoasă și fericită.

Nu uitați să ne urmăriți aventurile aici, pe Gastronomist.ro!

Mulțumesc Belle Maison Spa și lui Vali Bosioc pentru implicare și pentru că îmi sunt alături trup și suflet în această transformare.

 

 

0
Share