Știți zilele alea teribile, în care parcă simți că nu o mai scoți la capăt? Well, zile d-alea am eu de vreo săptămână încoace. Ba am răcit rău, ba am aflat că am de dat niște bani mulți la bancă, ba alte cheltuieli neașteptate, ba motan bolnav. Și mă simțeam așa plină de muci la propriu și la început de depresie.

Așa că treaba asta cu fericirea nu se putea potrivi mai bine. Cumva, chiar înainte de eveniment am început să mă simt puțin mai bine, după trei zile de viroză. Mă simțeam ca și cum așteptam prietene în vizită. Au venit invitatele pe rând și atmosfera s-a animat, am început să povestim și să râdem de parcă nu ne văzusem de 100 de ani.

sanatatea e frumoasa malina chirea

Mălina, veselă și simpatică așa cum o știam, ne-a povestit despre Inițiativa pentru Fericire, despre lungul drum de la angajat la antreprenoriat și despre trucuri și exerciții pe care le putem aplica pentru a scăpa de stress și a ne concentra atenția asupra noastră. Concluzia? Pe foarte scurt, pentru că noi am vorbit peste 2 ore, trebuie să ne asumăm viața noastră cu totul, să lucrăm mereu cu noi înșine și să fim atenți la lucrurile din jur. Și să spunem mereu, cât mai des, TE IUBESC!

sanatatea e frumoasa malina chirea

Iată câteva fotografii de ieri și cu această ocazie vă invit la ediția a treia, care va avea loc joia viitoare, de la ora 18.30. Vorbim cu Valentin Bosioc, personal trainer si tehnician nutriționist, despre Importanța mișcării pentru sănătate /Antrenorul personal: moft sau necesitate?

 1454706_10201748605988841_1952948353_n (1)

1452498_10201748606148845_1984223237_n

988759_10201748605788836_1658714086_n

0
Share

Acum ceva vreme vorbeam cu prietenele mele despre serile frumoase în care ne vedeam la un ceai sau la o cafea și povesteam vrute și nevrute. Acest lucru m-a inspirat și m-am gândit la o serie de evenimente dedicate sănătății și frumuseții în care un grup de 20 de fete să se întâlnească săptămânal cu un specialist în domeniu cu care să vorbească, fără formalități și fără perdea, despre diverse probleme/dureri/bucurii.

Prima întâlnire a avut loc miercurea trecută și am decis să vorbesc, alături de cei de la Solaris și de la Leacul.ro despre cum transformăm mâncarea gătită acasă într-o experiență 100% naturală și despre capcanele din meniurile restaurantelor. Nu vă pot explica ce emoții am avut, însă m-am relaxat pentru că întâlnirea a decurs foarte natural și fetele s-au simțit extraordinar.

 

sanatatea e frumoasa solaris

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Am povestit până la ora 22.00 despre ce și cum mâncăm, am râs, am glumit, ne-am simțit minunat. Pentru cei care nu au putut ajunge la întâlnire, pregătesc un articol amplu despre mâncarea de acasă și despre cea de la restaurant. Între timp, vă las cu câteva fotografii de la eveniment.

Dacă vreți să participați la evenimentele Sănătatea e frumoasă, trimiteți un email la adresa: rezervari@prioritea.ro.

sanatatea e frumoasa prioritea

fotografie realizată cu Olympus OM-D

sanatatea e frumoasa prioritea editia 1

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Mulțumiri partenerilor primei ediții

logos

 

Mulțumiri speciale

Olympus_Logo___slogan

0
Share