Atunci când începi ceva nou, mai ales când e vorba de o schimbare a alimentației, e bine să o luăm încet. Așa că am ales ca prima zi din provocare să fie o zi de tranziție. Nu vă imaginați că am mâncat dulciuri și fripturi, dimpotrivă. Iată cum a decurs ziua mea.

M-am trezit foarte târziu azi, pe la 13.00. Nu mi se întâmplă asta foarte des, dar a fost prima zi mai liniștită din ultima lună și am vrut să profit de cele câteva ore în plus de somn. Am hranit animăluțele, am făcut un duș și to do list-ul de azi și am plecat cu Kiko spre Fibrio, unde voiam să mănânc o lasagna cu legume și tofu și să beau un suc verde. Pentru că azi e ziua de veganism și ziua în care reducem cantitatea de mâncare ingerată.

Am mâncat lasagna cu făină din hrișcă, legume și tofu, am băut un suc verde și mai apoi la aprox. o oră și jumătate diferență am băut un fresh de portocale.

La 19.00 am ronțăit câțiva biscuiți raw vegani uscați și am băut două căni zdravene de ceai de mentă.

Nu trebuie să mâncați ce am mâncat eu, important este să fie o zi fără carne și proteină animală și să încercați să mâncați mai puțin.

Lunea, miercurea și vinerea vor fi zile de post dietetic, cel puțin pentru mine.

Voi încheia seara cu o serie de 30 de minute de sport, ce include încălzire, două serii de câte trei minute de cardio, abdomene, încă o serie de cardio și apoi stretching și relaxare.

 

0
Share