,

A trecut o lună și un pic de când am deschis oficial. Mai exact pe 8 iulie, de ziua lui Kiko. De atunci, am gătit și thailandez, și italienesc, și grecesc, și mexican, am îmbunătățit rețeta limonadelor și am organizat un târg de handmade și o super expoziție de fotografie pe care o puteți admira în continuare până pe 31 august.

Acum, în timp ce pregătim evenimentele pentru toamnă, mă gândeam că abia aștept să intrați în ceainărie plini de zăpadă și noi să vă întâmpinăm veseli cu un vin fiert cu scorțișoară, sau cu un ceai fierbinte și un ștrudel cu mere aburind. Sau să vă răsfățăm cu păturici în zilele friguroase de toamnă, cu ploaie, ceai și plăcintă cu dovleac. Abia aștept să ne revedem sau să ne împrietenim. Cred că mai mult decât îmi place să gătesc îmi place să povestesc cu oamenii. Față în față, nu la telefon sau pe facebook.

Pentru că lucrul cel mai bun dintre toate lucrurile bune care ni s-au întâmplat în prima lună și jumătate sunt zecile de oameni noi pe care i-am cunoscut și care ne-au devenit prieteni.

ceainaria prioritea

 

 

0
Share