,

Iată că nici nu am încheiat bine ultimul concurs, că lansăm altul. Ceea ce e foarte bine, căci mi-e tare drag să vă dau cadouri. Iar când aceste cadouri sunt bijuterii, cu atât mai bine.

Cei de la Mazza.ro, magazinul online de bijuterii, mi-au făcut cadou 10 vouchere de reducere de 50 de lei pe site-ul lor. Practic, daca faceți o comandă de 100 de lei, plătiți numai 50. Ce tare, nu? Eu deja am pus ochii pe un set de bijuterii fain rău pe care vreau să mi-i cumpăr chiar azi!

Set-fantezie-Pink-Globe-83_full

Dar să revenim la concursul nostru. Am de dat 10 vouchere de reducere pentru voi. Condiția? Trebuie să intrați pe site-ul mazza.ro și să îmi lăsați într-un comentariu link-ul cu bijuteria voastră preferată. Simplu, nu?

Să recapitulăm

– trebuie să fiți din București și să puteți veni să ridicați voucherele de la PrioriTea (str. Romulus, nr. 41)

– trebuie să lăsați un comentariu la acest articol în care să îmi spuneți care sunt bijuteriile voastre preferate de pe site-ul Mazza.ro, împreună cu link-ul către produs

– extragem câștigătorii pe 20.10.2013 folosind Tragerilasorti.ro.

giveaway mazza

Mult succes!

 

 Update: Pentru ca cei de la Mazza.ro sunt darnici și harnici, fiecare comentariu va primi câte un voucher. Tot ce trebuie să faceți este să veniți să le ridicați de la ceainăria PrioriTea, de pe strada Romulus, nr. 41.

 

0
Share