sanatatea e frumoasa prioritea editia 1

Acum ceva vreme vorbeam cu prietenele mele despre serile frumoase în care ne vedeam la un ceai sau la o cafea și povesteam vrute și nevrute. Acest lucru m-a inspirat și m-am gândit la o serie de evenimente dedicate sănătății și frumuseții în care un grup de 20 de fete să se întâlnească săptămânal cu un specialist în domeniu cu care să vorbească, fără formalități și fără perdea, despre diverse probleme/dureri/bucurii.

Prima întâlnire a avut loc miercurea trecută și am decis să vorbesc, alături de cei de la Solaris și de la Leacul.ro despre cum transformăm mâncarea gătită acasă într-o experiență 100% naturală și despre capcanele din meniurile restaurantelor. Nu vă pot explica ce emoții am avut, însă m-am relaxat pentru că întâlnirea a decurs foarte natural și fetele s-au simțit extraordinar.

 

sanatatea e frumoasa solaris

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Am povestit până la ora 22.00 despre ce și cum mâncăm, am râs, am glumit, ne-am simțit minunat. Pentru cei care nu au putut ajunge la întâlnire, pregătesc un articol amplu despre mâncarea de acasă și despre cea de la restaurant. Între timp, vă las cu câteva fotografii de la eveniment.

Dacă vreți să participați la evenimentele Sănătatea e frumoasă, trimiteți un email la adresa: rezervari@prioritea.ro.

sanatatea e frumoasa prioritea

fotografie realizată cu Olympus OM-D

sanatatea e frumoasa prioritea editia 1

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Mulțumiri partenerilor primei ediții

logos

 

Mulțumiri speciale

Olympus_Logo___slogan

0
Share
chef laura mihailescu

Dragii mei,

Pentru ca am primit foarte multe solicitari de la voi pentru organizarea unui curs de gatit pentru incepatori, am pus pe hartie programa, m-am gandit la structura cursului si iata ca am setat si data de start.

Cum voi aveti program diferit, am decis sa facem doua grupe, una pentru week-end, sambata de la ora 11.00 si una in cursul saptamanii dupa job, si anume lunea de la ora 18.30. Este si mai usor pentru voi sa recuperati o clasa daca de exemplu nu puteti ajunge.

Fiecare grupa va avea maxim 10 membri, sunt 6 sedinte (deci cursul dureaza o luna si jumatate) asa ca va rog sa va rezervati locul printr-un email la adresa: lauraa.mihailescu@gmail.com.

Iata structura cursului:

1. Introducere in gastronomie / Clasificarea materiilor prime – curs teoretic
2. Ustensile din bucatarie – curs teoretic
3. Tehnici folosite in bucatarie – curs practic
4. Blaturi, aluaturi, decor – curs practic – invitat special Pastry Chef Andreea Mihailescu
5. Retete si demonstratie de cooking – curs practic
6. Examen final (cu juriu) – primiti diploma de participare

Fiecare sedinta dureaza aproximativ 2.5 ore timp in care scriem, gatim, povestim. Examenul final va fi… ca la Master Chef!

Costul cursului este de 480 de lei (se poate achita si in doua rate, prima inainte de inceperea primei sedinte, a doua cel tarziu inainte de sedinta nr. 4). In costul cursului intra si limonada, ceai, cafea, apa, gustarile pe care le vom savura in timpul cursului.

Toti participantii vor primi la primul curs Kitul Bucatarului Amator, cu muuulte surprize!
Va astept!

Am facut doua Facebook events, so feel free to Share and bring your friends!

https://www.facebook.com/events/652742638082344/

https://www.facebook.com/events/252907841526416/

 

chef laura mihailescu

0
Share
sanatatea e frumoasa

Frumusețea înseamnă mai mult decât tratamente cosmetice sau numărul potrivit de kilograme. Noi credem că este simplu să fii frumoasă atunci când ai toate informațiile despre cum să ai grijă de tine și dacă înveți să îți asculți corpul. Pentru că sănătatea este sursa principală a frumuseții.

Vă propun o serie de evenimte dedicate sănătății și frumuseții alături de specialiști în domeniu care vă vor oferi informații cu adevărat utile ce vă vor ajuta să vă simțiti minunat. Acestea vor avea loc la ceainăria PrioriTea, în fiecare miercuri, începând cu ora 19.00.

Începem miercuri, 6 noiembrie cu o seară dedicată trucurilor culinare pe care le puteți pune în aplicare pentru a reduce numărul caloriilor din farfurie atunci când gătiți acasă, dar și tips and tricks despre meniurile restaurantelor și ce trebuie să cereți pentru a vă asigura că nu consumați prea multe grăsimi sau zahăr.

Pentru înscriere, trebuie să trimiteți un email la adresa lauraa.mihailescu@gmail.com. Numărul de locuri este limitat, așa că trebuie să vă grăbiți!

sanatatea e frumoasa1

 

0
Share