In week-end-ul 16-17 noiembrie, ne intalnim la Ceainaria PrioriTea unde se scot spre vanzare lucruri mai vechi sau mai noi, mai mari sau mai mici, toate in cautare de stapani noi, in a doua editie de Garage Sale.

Garage Sale-ul incepe sambata la ora 12.00 si continua pana duminica seara, la ora 20.00. Expozantii vor aduce spre vanzare lucruri de tot felul: hainute pentru copii sau parinti, electronice si electrocasnice, aparate foto, bijuterii, genti si alte accesorii. Aflat la a doua editie, targul se va tine periodic in aceasta locatie, dat fiind faptul ca s-a bucurat inca de la inceput de un real succes.

Organizatorii pregatesc o multime de surprize, printre care si un meniu special de brunch all you can eat pe care il puteti incerca dupa cumparaturi. Mai mult, toti participantii primesc cafeaua din partea casei pentru week-endul 16-17 noiembrie.

Intrarea vizitatorilor este libera. Va incurajam sa va aduceti cu voi prietenii, buna dispozitie si cheful de… negociere!

garage sale prioritea

0
Share

In week-end-ul 16-17 noiembrie am pus la cale impreuna cu Andreea cea de-a doua editie aGARAGE SALE @PRIORITEA, intre orele 12:00 – 20: 00 in fiecare dintre cele doua zile.

Din nou, scoatem la vanzare din casa, lucruri si lucrusoare noi sau usor folosite la preturi deosebite: genti si pantofi, cizme si sandale, telefoane, imprimante, haine de barbati si femei, accesorii, obiective decorative, bijuterii, carti sau borcane goale. Tot ce va trece prin cap si/ sau si-ar putea gasi loc la voi in dulap, dam afara din case cam tot ce nu si-a gasit loc dar poate o sa arate bine pe la voi prin vitrine ;)

De data aceasta primim si expozanti (doar cei interesati sa vanda lucruri din casa, ca doar e un Garage Sale!).

Oferim la pachet: un stander de haine, o masa si un scaun, 1 cafea+1 apa plata/zi. Daca sunteti interesati sa participati, dati un mail la blog[@]andreeastan.ro pana pe 10  noiembrie ca sa va dau mai multe detalii. Exista doar 10 locuri deci ar fi bine sa vi -l rezervati pe al vostru in timp util;)

Nu exista taxa de vizitare!  

Va asteptam la PrioriTea, Str. Romulus nr.41, cu o multime de lucrurie faine la preturi mici dar si limonade, ceaiuri si multe alte bunataturi pe care le puteti servi linistiti in camera paturilor IKEA.

Mai jos – poza de la standul meu de la editia trecuta!

1375977_10202325386921350_569286231_n

0
Share
,

Nu ma pot abtine sa nu va arat cateva poze faine de la garage sale-ul de azi de la ceainarie.

Prietenele mele au venit dis de dimineata cu tot felul de chestiute faine, asa ca pana acum mi-am innoit colectia cu o geanta, un aparat de epilat si trei perechi de cercei. Erau si vreo doua perechi de pantofi superbe, noroc mare ca nu aveau numarul meu. :))

Targul se va repeta lunar, caci tare bine ne-am simtit. Iata si o fotografie de la micutul meu stand.

1375977_10202325386921350_569286231_n

0
Share