Frumusețea înseamnă mai mult decât tratamente cosmetice sau numărul potrivit de kilograme. Noi credem că este simplu să fii frumoasă atunci când ai toate informațiile despre cum să ai grijă de tine și dacă înveți să îți asculți corpul. Pentru că sănătatea este sursa principală a frumuseții.

Vă propun o serie de evenimte dedicate sănătății și frumuseții alături de specialiști în domeniu care vă vor oferi informații cu adevărat utile ce vă vor ajuta să vă simțiti minunat. Acestea vor avea loc la ceainăria PrioriTea, în fiecare miercuri, începând cu ora 19.00.

Începem miercuri, 6 noiembrie cu o seară dedicată trucurilor culinare pe care le puteți pune în aplicare pentru a reduce numărul caloriilor din farfurie atunci când gătiți acasă, dar și tips and tricks despre meniurile restaurantelor și ce trebuie să cereți pentru a vă asigura că nu consumați prea multe grăsimi sau zahăr.

Pentru înscriere, trebuie să trimiteți un email la adresa lauraa.mihailescu@gmail.com. Numărul de locuri este limitat, așa că trebuie să vă grăbiți!

sanatatea e frumoasa1

 

0
Share

Știți doar că sunt pasionată de mâncare și mai nou vreau să învăț și să testez cum e cu alimentația sănătoasă și cu modul de viață echilibrat și activ. Așa că atunci când am fost invitată de către cei de la Medlife la un eveniment unde urma să vorbim despre mere și povești despre sănătate am făcut loc în calendar și m-am prezentat foarte punctual la Spitalul de Ortopedie de pe B-dul. Ferdinand unde s-a lansat Centrul de Chirurgie Oncoplastică.

Drept vă spun că mă așteptam la un eveniment rigid, greoi. Am fost surprinsă (plăcut) de o echipă de medici extrem de implicați și cu o reputație extraordinară la nivel mondial. Înainte de a vorbi despre echipă, iată ce promite noul Centru de Chirurgie Oncoplastică.

“Centrul cuprinde o gamă complexă de proceduri și intervenții chirurgicale precum: screening ecografic, excizii sectoriale simple, ghidate ecografic sau cu reper metalic, puncție biopsie mamară, biopsia ganglionului santinelă, mastectomii simple sau modificate, intervenții pentru reconstrucția imediată sau tardivă a sânilor după mastectomie, dar și reconstrucția mamară în același timp cu mastectomia.

Noul centru dispune de aparatură de ultimă generație atât pentru diagnostic cât și tratament, include o sală de operație dotată cu echipamente performante, serviciu de gardă 24/24 pe zona de ATI și chirurgie, servicii de urgență, bancă de sânge și rezerve moderne pentru spitalizare.”

Conferinta de presa medlife radu ionescu

Echipa de medici ne-a răspuns foarte pe înțelesul nostru la muuulte întrebări, care mai de care mai ciudate sau mai interesante. Am cunoscut-o și pe Cristina, o tânără energică și pozitivă care a învins cancerul. Astfel, am aflat pentru voi că:

  • După vârsta de 30 de ani, trebuie să mergem la un control al sânilor și la o ecografie/mamografie.
  • Puteți cere medicului de familie trimitere/recomandare. Dacă aveți încredere în el medicul de familie poate chiar să efectueze un control preliminar.
  • Cancerul la sân are șanse extrem de mari să se vindece dacă este descoperit la timp. Este foarte important să mergeți la control.
  • Cancerul nu doare. Este o boală parșivă, deci trebuie să fim atente.
  • Bărbații pot face și ei cancer la sân, mai ales la vârste înaintate.
  • Operațiile de cancer la sân se fac în acest moment în același timp cu cele de reconstrucție. Intri în operație cu sâni, ieși la fel. Ceea ce înseamnă că nu mai este vorba de o traumă psihologică legată de faptul că nu ne mai simțim femei.
  • Obezitatea, istoricul familiei (rude de sânge cu cancer la sân, digestiv sau ovarian), consumul excesiv de alcool, fumatul sau faptul că nu ai avut copii înainte de 30 de ani sunt factori de risc.
  • Un nodul benign poate să se transforme oricând într-o amenințare pentru sănătate. Cel mai bine este să fie extrirpați.

Pe mine m-au convins că trebuie să merg cât mai curând la control, mai ales că până pe 31 decembrie 2013 pachetul de screening și ecografie/mamografie este gratuit pentru abonate. Mi-a plăcut extrem de mult de domnul doctor Radu Ionescu, are o abordare foarte optimistă și pozitivă, fix ce mi-aș dori de la un medic.

“Suntem bucuroși că avem ocazia să oferim femeilor din România o alternativă serioasă pentru diagnosticul și tratamentul cancerului mamar. Avantajul major pe care îl punem la dispoziție acestora  este posibilitatea de a efectua operația de reconstrucție mamară în același timp cu mastectomia, restabilind pe loc integritatea anatomică a zonei afectate. În acest fel, nu numai că ajutăm pacienta să evite perioada de traumă psihică prin care trece după mutilarea post mastectomie, dar o și readucem în activitatea cotidiană mult mai rapid, externarea fiind realizată în 24 de ore” – dr. Radu Ionescu, medic primar chirurgie plastică, Coordonator Centru.

În concluzie, vă invit să vă programați chiar azi, ca sa aflăm împreună că merele sunt sănătoase și Albă ca Zăpada va trăi fericită până la adânci bătrâneți!

 

mail - control si chirurgie san-06

0
Share
,

Știți că în ultima vreme muncesc de două ori mai mult, pentru că mă ocup de ceainarie dar și slăbesc sănătos, și abia am timp de orice altceva. Însă în sutele de articole, cărți și reviste pe care le citesc, pasionată fiind de alimentație și frumusețe naturală, am găsit extrem de multe referiri la miracolele pe care fructele le pot face pentru piele.

Bineînțeles, cel mai bine ar fi să ne preparăm măști fresh în fiecare seară, însă nu dispunem de timpul necesar mereu așa că am găsit o variantă foarte ok și foarte rapidă – măștile de față naturale pe bază de fructe de la Montagne Jeunesse. Îmi plac extrem de mult pentru că nu sunt testate pe animale, sunt safe pentru piele și se folosesc rapid, rapid, în maxim 15 minute tenul beneficiază de un spa răcoritor.

masca fata montagne jeunesse fructe

 

Și pentru că am organizat un eveniment drăguț la PrioriTea, am avut ocazia să testez și să miros mai multe variante. Atenție, nu se mănâncă! Miros delicios și sigur veți fi tentați să le și gustați!

 

montagne jeunesse masti de fata

 

Buuun, iată și o poză cu mine de la eveniment, nu-i așa că se vede că am mai slăbit? :))

 

laura mihailescu montaghe jeunesse

Am pentru voi 5 pachete a câte 5 măști de față. De dat, celor care sunteți pasionate de sănătate și frumusețe. Iată condițiile:

– trebuie să fiți din București și să puteți veni să ridicați produsele de la PrioriTea (str. Romulus, nr. 41)

– trebuie să lăsați un comentariu la acest articol în care să îmi spuneți care sunt fructele voastre preferate din care v-ați pregăti o mască de înfrumusețare

– fiecărui comment i se va aloca un numar de concurs, în ordinea cronologică a participării. Extragem câștigătorii pe 10.10.2013.

Succes!

giveaway montagne jeunesse

Update:

Iata si extragerea. A fost efectuata astazi pentru a intra in concurs toti participantii care au postat comentarii ieri:

extragere montagne jeunesse

Participantele care au castigat sunt asteptate la ceainaria PrioriTea cu un act de identitate, pentru a-si ridica premiul, in perioada 11 oct  – 30 oct.

Felicitari!

0
Share