,

Știți cu toții papucii albi pe care îi poartă medicii, aceia cu găurele mici și curelușă. Cam așa sunt și papucii de bucătar. Dar ce te faci când nu ai chef să porți mereu același model și ai nevoie de ceva la fel de comod? Vă zic eu. O alternativă foarte cool sunt adidașii folosiți de sportivi pentru fitness sau running.

Partea bună e că poți alege mai multe variante, culori, branduri. Așa că nu te plictisești niciodată și ești la modă.

Una dintre perechile mele preferate pentru zilele de vară în care port și un tricou roz este această pereche de adidași de running pe care îi găsiți aici. Sunt foarte comozi, nu alunecă și lasă piciorul să respire. Pentru cineva care stă aproximativ 12 ore pe zi în picioare sunt perfecți.

adidasi puma femei zorile store

A doua pereche de adidași pe care o recomand este aceasta. De ce? Pentru că sunt niște adidași foarte ușori și flexibili. Plus că sunt și mai ușor de asortat cu un șorț sau un tricou, având doar o dungă subțire violet.

adidasi puma  zorile store violet

Vestea bună este că acum puteți recicla încălțămintea veche în scop caritabil, pentru că cei de la ZorileStore.ro vor dona banii obținuți în urma vânzării perechilor de pantofi transformați în opere de artă de cei de la Shui Shoes unui spital din Mangalia, iar voi veți primi un voucher de 70 de lei pentru fiecare pereche de pantofi trimisă înapoi. Mai multe detalii găsiți aici. Eu susțin această campanie și vă invit să o faceți și voi.

0
Share