Știți zilele alea teribile, în care parcă simți că nu o mai scoți la capăt? Well, zile d-alea am eu de vreo săptămână încoace. Ba am răcit rău, ba am aflat că am de dat niște bani mulți la bancă, ba alte cheltuieli neașteptate, ba motan bolnav. Și mă simțeam așa plină de muci la propriu și la început de depresie.

Așa că treaba asta cu fericirea nu se putea potrivi mai bine. Cumva, chiar înainte de eveniment am început să mă simt puțin mai bine, după trei zile de viroză. Mă simțeam ca și cum așteptam prietene în vizită. Au venit invitatele pe rând și atmosfera s-a animat, am început să povestim și să râdem de parcă nu ne văzusem de 100 de ani.

sanatatea e frumoasa malina chirea

Mălina, veselă și simpatică așa cum o știam, ne-a povestit despre Inițiativa pentru Fericire, despre lungul drum de la angajat la antreprenoriat și despre trucuri și exerciții pe care le putem aplica pentru a scăpa de stress și a ne concentra atenția asupra noastră. Concluzia? Pe foarte scurt, pentru că noi am vorbit peste 2 ore, trebuie să ne asumăm viața noastră cu totul, să lucrăm mereu cu noi înșine și să fim atenți la lucrurile din jur. Și să spunem mereu, cât mai des, TE IUBESC!

sanatatea e frumoasa malina chirea

Iată câteva fotografii de ieri și cu această ocazie vă invit la ediția a treia, care va avea loc joia viitoare, de la ora 18.30. Vorbim cu Valentin Bosioc, personal trainer si tehnician nutriționist, despre Importanța mișcării pentru sănătate /Antrenorul personal: moft sau necesitate?

 1454706_10201748605988841_1952948353_n (1)

1452498_10201748606148845_1984223237_n

988759_10201748605788836_1658714086_n

0
Share

Frumusețea înseamnă mai mult decât tratamente cosmetice sau numărul potrivit de kilograme. Noi credem că este simplu să fii frumoasă atunci când ai toate informațiile despre cum să ai grijă de tine și dacă înveți să îți asculți corpul. Pentru că sănătatea este sursa principală a frumuseții.

Vă propun o serie de evenimte dedicate sănătății și frumuseții alături de specialiști în domeniu care vă vor oferi informații cu adevărat utile ce vă vor ajuta să vă simțiti minunat. Acestea vor avea loc la ceainăria PrioriTea, în fiecare miercuri, începând cu ora 19.00.

Începem miercuri, 6 noiembrie cu o seară dedicată trucurilor culinare pe care le puteți pune în aplicare pentru a reduce numărul caloriilor din farfurie atunci când gătiți acasă, dar și tips and tricks despre meniurile restaurantelor și ce trebuie să cereți pentru a vă asigura că nu consumați prea multe grăsimi sau zahăr.

Pentru înscriere, trebuie să trimiteți un email la adresa lauraa.mihailescu@gmail.com. Numărul de locuri este limitat, așa că trebuie să vă grăbiți!

sanatatea e frumoasa1

 

0
Share

Pentru cei care au fost alături de noi la petrecerea de lansare de joi, vă mulțumim pentru susținere. Pentru cei care nu au putut ajunge, promitem că este doar începutul.

Ne bucurăm enorm că au fost alături de noi aproximativ 200 de oameni minunați și sperăm că ne-am ridicat la așteptările voastre. Lucrăm cu entuziasm și ne dorim să fim din ce în ce mai buni în ceea ce facem.  Urmăriți-ne în continuare, ne bazăm pe feedback-ul vostru.

Le mulțumim încă o dată partenerilor noștri: F64 Studio, Domeniile Vînju Mare, Horeca School, Fabrica Dulce și Mrs. B. Funky Bakery și designerului Cristina Ciobanu pentru colecția de bijuterie de porțelan Gastronomist.

Albumul complet aici.

Lansare-gastronomist-ro-Art-Hub-Expozitie-01

Lansare-gastronomist-ro-Art-Hub-Expozitie-02

0
Share