,

De când am luat în serios treaba asta cu alimentația sănătoasă, sportul și procedurile de remodelare corporală sunt mult mai atentă la reacțiile pe care le are organismul meu la această schimbare. Pentru prima dată, simt că îl ascult și că trebuie să îi dau lucrurile de care are nevoie.

Despre alimentație și sport v-am povestit, a venit timpul să vorbim despre procedurile de remodelare corporală care mi-au fost recomandate de echipa Belle Maison Spa. De slăbit am început să slăbesc ( – 4 kg sănătoase până acum), sport fac de trei ori pe săptămână, iar de lunea trecută am început lucrul “la aparate”.

După o evaluare corporală foaaarte tare care se face extrem de simplu cu un aparat deștept, am ajuns la concluzia că trebuie să dau jos aproximativ 10 kg de grăsime. Atenție! GRĂSIME! Asta înseamnă de fapt o greutate ideală de 53,5 kilograme, adică aproape 19 de dat jos (mai am 15, yeeeey!). Iată cum arată “bilețelul meu de analize”. Tare, nu?

analiza corporala belle maison spa

Bun, acestea fiind aflate, mi s-au recomandat următoarele proceduri:

Dermocell – o dată pe săptămână, pentru reducerea celulitei. Practic, nodulii aceia care dau aspectul de coajă de portocală sunt stresați până când dispar! Abia aștept! Partea bună este că rezultatele se văd foarte rapid, că nu este dureros și că nu apar vânătăi cum se întâmpla adesea în cazul masajului anticelulitic.

Presoterapie – de două ori pe săptămână, pentru că acționează asupra depozitelor de grăsime ce deformeză pielea (coajă de portocală). Este de fapt un drenaj limfatic foarte eficient și foaaaaarte plăcut.

Împachetări – de două ori pe săptămână, pentru eliminarea apei în exces, reducerea celulitei și pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Electrostimulare – de trei ori pe săptămână, pentru mușchi mai fermi, îmbunătățirea circulației sangvine, plus că echivalează cu aproximativ trei ore se sport continuu.

Masaj anticelulitic – o dată pe săptămână, pentru reducerea celulitei, a aspectului de coajă de portocală, pentru hidratarea pielii și drenaj limfatic.

Eu am ales să grupez procedurile în ședințe de câte două pentru relaxare totală (credeți-mă, este super mega relaxant în căsuța frumoasă de pe str. Speranței) și durează aproximativ 2 ore.

Pentru că fiecare ședință este foarte complexă, vă voi povesti în detaliu despre fiecare pe parcursul tratamentului. Până atunci, iată câteva poze cu mine înainte, ca să putem observa diferențele.

laura fatlauraspate

Mulțumesc Belle Maison Spa și lui Vali Bosioc pentru implicare și pentru că îmi sunt alături trup și suflet în această transformare.

0
Share

…. Și în alte 10 zile vei pune la loc 12. Și uite așa începe una dintre cele mai urâte dependențe, pe care am trăit-o pe pielea mea și pe kilogramele mele.

Am fost un copil slabuț. Nu făceam mofturi la mâncare, dar așa eram eu. Apoi cu timpul și cu adolescența am mai adunat ceva kilograme, cât să nu fiu nici slabă dar nici foarte grasă. Când ma uit acum înapoi, îmi dau seama că eram “bine”. Aveam cam 55 de kilograme la o înălțime de 1,60. Decent aș zice, pentru o foodie.

Apoi a început nebunia dietelor, ajungeam să slăbesc puțin dar când terminam cura de slăbire se întorcea dublu înapoi, de parcă kilogramele izgonite veneau înapoi cu rude și prieteni. Nu vă voi povesti fiecare pas, ce mi-a spus fiecare nutriționist, pentru că v-aș plictisi și nu asta este intenția mea. Am ajuns însă la 72 de kilograme (enorm!!!) și am decis că e momentul să fac lucrurile bine de această dată.

Iată ce am învățat până acum pe propria-mi piele!

  • curele de slăbire îngrașă. În primul rând pentru că o cură înseamnă din start o restricție, iar atunci când se termină tindem să “recuperăm”. Eu am “recuperat” douăzeci de kilograme. Super! NOT.
  • nu e decât vina noastră că ajungem la dimensiuni mamut. Poate vi se pare că exagerez, dar eu nu dau vina decât pe mine că am ajuns la greutatea asta. Nu e vina prietenului căruia îi gătiți, nu e vina programului agitat, e doar vina voastră.
  • nicio cură de slăbire nu va avea rezultate de lungă durată fără sport. Am prieteni care au început să facă sport și să mănânce sănătos și arată absolut senzațional. Și am prietene care au slăbit și arată anemice și “scurse” pentru că nu au făcut deloc mișcare.
  • tratamentele corporale ajută. Am văzut cu ochii mei mămici care arătau senzațional după ce au slăbit și au optat pentru programe de remodelare corporală făcute cu răbdare și cu cap. Masajul, drenajul limfatic, împachetările și alte proceduri similare ajută la păstrarea elasticității pielii și la reducerea celulitei și a vergeturilor.

După toate schimbările prin care am trecut în ultima perioadă, a venit momentul să îmi schimb și stilul de viață într-unul sănătos și echilibrat, în care să îmbin corect și constant alimentația sănătoasă, sportul și proceduri pentru remodelare corporală și beauty. Sunt convinsă că rezultatele vor apărea, cu răbdare și încredere. Nu e ușor să strigi în gura mare că ai o problemă, știu. Dar sunt convisă că sunt foarte multe persoane în aceeași situație și vreau să îmi demonstrez mie și tuturor că se poate.

În acest serial vă voi povesti pas cu pas fiecare etapă, fiecare rezultat, fiecare noutate ce mi se va părea importantă. Voi apela la specialiști în nutriție, sport și beauty pentru ca informațiile să fie documentate și corecte. Iar eu vă voi da rețete și variante de meniuri sănătoase pentru care puteți opta, fără să apară plictiseala. Și pentru a demonstra că nu trebuie să trăim pentru diete, ci pentru noi.

De mâine începem! Sunteți pregătiți?

laura prioriteaO poza recentă cu mine, la 72 kg

0
Share