laura mihailescu chef prioritea bucatar
,

Inițial mă gândisem să anunț grupele din ianuarie mai aproape de 15 decembrie, dar cum vin Moș Nicolae si Moș Crăciun în curând am zis să îi ajut și pe cei care vor să facă niște cadouri frumoase și utile prietenilor.

Prima grupă începe pe 14 ianuarie, marțea, de la ora 18.30.

A doua gruă începe sâmbăta, 25 ianuarie, de la ora 11.00.

Cursurile se țin la Ceainăria PrioriTea, str. Romulus, nr. 41 (punct de reper – în apropierea Poliția Udriște/zona Unirii – Hala Traian)

Cursurile se adresează persoanelor care gătesc de obicei acasă, sunt pasionate de arta culinară și vor să învețe mai mult.

Cu ce te ajută cursul?

– Vei ști mai multe despre clasificarea alimentelor, noțiuni de chimie alimentară, standarde de calitate

– Vei recunoaște și vei învăța să lucrezi cu ustensile folosite în bucătărie

– Vei învăța și practica tehnici de preparare a alimentelor

– Vei nota și aplica în practică muuuulte rețete și secrete

Bonus! Curs de fotografie culinară!

Iata structura cursului:

1. Introducere in gastronomie / Clasificarea materiilor prime – curs teoretic
2. Ustensile din bucatarie – curs teoretic
3. Tehnici folosite in bucatarie – curs practic
4. Blaturi, aluaturi, decor – curs practic – invitat special Pastry Chef Andreea Mihailescu
5. Retete si demonstratie de cooking – curs practic
6. Examen final (cu juriu) – primiti diploma de participare

Fiecare sedinta dureaza aproximativ 2.5 ore timp in care scriem, gatim, povestim. Examenul final va fi… ca la Master Chef!

Costul cursului este de 480 de lei (se poate achita si in doua rate, prima inainte de inceperea primei sedinte, a doua cel tarziu inainte de sedinta nr. 4). In costul cursului intra si limonada, ceai, cafea, apa, gustarile pe care le vom savura in timpul cursului.

Pentru cei care doresc să ofere cursul cadou prietenilor, am pregătit niște vouchere simpatice! Plata pentru vouchere se face integral în momentul achiziționării lor. Acestea pot fi livrate de către noi oriunde în București și achitate ramburs sau prin transfer bancar.

Vă aștept!

0
Share
friptura cursuri societe gourmet

Dacă vă plac cursurile de gătit, dar nu vreți sa parcurgeți întreg drumul spre Chef profesionist, vă recomandăm workshop-urile pe care le organizează echipa Societe Gourmet. Alături de Chef Wendorf puteți învața o mulțime de tips & tricks despre carnea de vită, despre cum să vă iasă aluatul pentru placintă sau despre cum să preparați delicios peștele. Locurile la cursurile pentru luna aprilie s-au epuizat deja, dar poate aveți noroc și cineva renunța la participare.

Iată programul următoarelor cursuri:

 

Mușchiul de vită – sâmbată, 20 aprilie 2013, ora 13.00

Veți învăța să gătiți:

– Tartar de vită aromat cu ardei kapia și capere crocante

– Vită Stroganoff si zăpadă de cartof

– Vită Wellington

Locația: Studio Kuxa (str. Puțul lui Zamfir, nr. 36, zona Dorobanți)

Cursul costă 265 RON de persoană și locurile au fost deja epuizate. Include: apă, ceai, cafea, asociere de vinuri, brosură cu rețete.

Recomandarea noastră este să fiți pe fază pentru reprogramarea lui.

 

Fish Boost – duminică, 21 aprilie 2013, ora 13.00

Veți învăța să gătiți:

– Gogoașă cu Macrou, Salată de Ștevie și Vinaigrette de Ridichi

– Cod, Crustă din Tărâțe de Secară și Cartofi marinați în Vinaigrette de Leurdă

– Pizza de Ciocolată

Locația: Studio Kuxa (str. Puțul lui Zamfir, nr. 36, zona Dorobanți)

Cursul costă 265 RON de persoană și locurile au fost deja epuizate. Include: apă, ceai, cafea, asociere de vinuri, brosură cu rețete.

Recomandarea noastră este să fiți pe fază pentru reprogramarea lui.

 

Pascal – Duminică 28 aprilie, ora 14:00

Veți învăța să gătiți:

– Tartă de Spanac cu Ouă de Prepeliță

– Friptură de Miel cu Salsa de Leurdă și ce găsim în sezon la piață

– Prajitură cu Lichior de Ouă și Nuci

Cursul costă 265 RON de persoană și locurile au fost deja epuizate. Include: apă, ceai, cafea, asociere de vinuri, brosură cu rețete.Recomandarea noastră este să fiți pe fază pentru reprogramarea lui.

 friptura cursuri societe gourmet

 

0
Share