Sănătatea e frumoasă – ediția 1

Acum ceva vreme vorbeam cu prietenele mele despre serile frumoase în care ne vedeam la un ceai sau la o cafea și povesteam vrute și nevrute. Acest lucru m-a inspirat și m-am gândit la o serie de evenimente dedicate sănătății și frumuseții în care un grup de 20 de fete să se întâlnească săptămânal cu un specialist în domeniu cu care să vorbească, fără formalități și fără perdea, despre diverse probleme/dureri/bucurii.

Prima întâlnire a avut loc miercurea trecută și am decis să vorbesc, alături de cei de la Solaris și de la Leacul.ro despre cum transformăm mâncarea gătită acasă într-o experiență 100% naturală și despre capcanele din meniurile restaurantelor. Nu vă pot explica ce emoții am avut, însă m-am relaxat pentru că întâlnirea a decurs foarte natural și fetele s-au simțit extraordinar.

 

sanatatea e frumoasa solaris

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Am povestit până la ora 22.00 despre ce și cum mâncăm, am râs, am glumit, ne-am simțit minunat. Pentru cei care nu au putut ajunge la întâlnire, pregătesc un articol amplu despre mâncarea de acasă și despre cea de la restaurant. Între timp, vă las cu câteva fotografii de la eveniment.

Dacă vreți să participați la evenimentele Sănătatea e frumoasă, trimiteți un email la adresa: rezervari@prioritea.ro.

sanatatea e frumoasa prioritea

fotografie realizată cu Olympus OM-D

sanatatea e frumoasa prioritea editia 1

fotografie realizată cu Olympus OM-D

Mulțumiri partenerilor primei ediții

logos

 

Mulțumiri speciale

Olympus_Logo___slogan

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *