,

Remodelare corporală – program personalizat de la Belle Maison Spa

De când am luat în serios treaba asta cu alimentația sănătoasă, sportul și procedurile de remodelare corporală sunt mult mai atentă la reacțiile pe care le are organismul meu la această schimbare. Pentru prima dată, simt că îl ascult și că trebuie să îi dau lucrurile de care are nevoie.

Despre alimentație și sport v-am povestit, a venit timpul să vorbim despre procedurile de remodelare corporală care mi-au fost recomandate de echipa Belle Maison Spa. De slăbit am început să slăbesc ( – 4 kg sănătoase până acum), sport fac de trei ori pe săptămână, iar de lunea trecută am început lucrul “la aparate”.

După o evaluare corporală foaaarte tare care se face extrem de simplu cu un aparat deștept, am ajuns la concluzia că trebuie să dau jos aproximativ 10 kg de grăsime. Atenție! GRĂSIME! Asta înseamnă de fapt o greutate ideală de 53,5 kilograme, adică aproape 19 de dat jos (mai am 15, yeeeey!). Iată cum arată “bilețelul meu de analize”. Tare, nu?

analiza corporala belle maison spa

Bun, acestea fiind aflate, mi s-au recomandat următoarele proceduri:

Dermocell – o dată pe săptămână, pentru reducerea celulitei. Practic, nodulii aceia care dau aspectul de coajă de portocală sunt stresați până când dispar! Abia aștept! Partea bună este că rezultatele se văd foarte rapid, că nu este dureros și că nu apar vânătăi cum se întâmpla adesea în cazul masajului anticelulitic.

Presoterapie – de două ori pe săptămână, pentru că acționează asupra depozitelor de grăsime ce deformeză pielea (coajă de portocală). Este de fapt un drenaj limfatic foarte eficient și foaaaaarte plăcut.

Împachetări – de două ori pe săptămână, pentru eliminarea apei în exces, reducerea celulitei și pentru îmbunătățirea aspectului pielii.

Electrostimulare – de trei ori pe săptămână, pentru mușchi mai fermi, îmbunătățirea circulației sangvine, plus că echivalează cu aproximativ trei ore se sport continuu.

Masaj anticelulitic – o dată pe săptămână, pentru reducerea celulitei, a aspectului de coajă de portocală, pentru hidratarea pielii și drenaj limfatic.

Eu am ales să grupez procedurile în ședințe de câte două pentru relaxare totală (credeți-mă, este super mega relaxant în căsuța frumoasă de pe str. Speranței) și durează aproximativ 2 ore.

Pentru că fiecare ședință este foarte complexă, vă voi povesti în detaliu despre fiecare pe parcursul tratamentului. Până atunci, iată câteva poze cu mine înainte, ca să putem observa diferențele.

laura fatlauraspate

Mulțumesc Belle Maison Spa și lui Vali Bosioc pentru implicare și pentru că îmi sunt alături trup și suflet în această transformare.

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 1 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *