Provocarea de 60 de zile

De vreo două săptămâni încoace am o stare de nervozitate și o sensibilitate crescută, ca de început de depresie. Pe mine lumea mă vede mereu pozitivă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și vorbăreață. Zilele astea am fost însă hater. Emo. A început cu o viroză groaznică, apoi cu niște bani mulți pe care a trebuit să îi dau repede undeva și bineînțeles că nu îi aveam, cu faptul că în ultima vreme nu m-am mai ținut deloc de programul de alimentație și doar cu ajutorul sportului am reușit să nu pun pe mine cele 5 kilograme slăbite în septembrie – octombrie.  Ce să zic, pe scurt, depresie in the making.

Până azi. Când am văzut o pereche de blugi skinny foarte frumoși în care mi-am dorit să încap. Și nu forțat, ci lejer, de parcă au fost ai mei dintotdeauna și ne-au despărțit mii de kilometri, nu 20 de kilograme! Și în mintea mea am decis că îi voi cumpăra și voi intra în ei. Repede.

Așa că vreau să văd cum mă schimb eu în 60 de zile de program de antrenament Full Body Ignition cu Vali Bosioc, cu tratamente și îngrijire corporală și cu atenție din partea mea, pentru mine. Pentru că fără asta nu se poate, dacă ies din rutina de slăbit și intru în cea de Laura freelancer, Laura la ceainărie, Laura la evenimente, Laura peste tot, s-a dus tot ce am construit.

Provocarea e lansată și pentru voi, dragele mele. Pentru că o prietenă descoperită recent (zic descoperită pentru că eu sunt convinsă că noi suntem prietene de multă vreme, și doar acum am găsit-o) deja mi se alătură. Primul pas pentru noi? Să intrăm în noul an cu maximum 59,9999 kg! 🙂

La treabă!

PS: Dacă vrei să te alături provocării de 60 de zile, lasă-ne un comentariu. Voi scrie zilnic despre programul meu și despre fiecare provocare. Hai cu noi, the more the better!

wk-0709-winning-wo-0361

 • 0

  Overall Score

 • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

3 comments on “Provocarea de 60 de zile

 1. mihaela
  November 17, 2013 at 2:00 am

  Mult succes!

 2. Ana M
  November 17, 2013 at 2:41 am

  Eu! Eu prima! Vin cu tine! Hai amandoua! Eu am vreo 35 de dat jos. Cand iti zic ca vreau sa renunt, imi arati fotografia aia facuta astazi de Kiko in care aveam o gusaaa. Pe aia o printez mare, mare de tot. Ce facem?

 3. Valy
  November 17, 2013 at 2:16 pm

  Din pacate au fost mereu chestii care au intervenit. Sa speram ca ducem cap-coada antrenamentele si rutinele zilnice. I will be there for you, and you know it! #SURVIVALOFTHEFITTES #DOORDIE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *