societe gourmet cooking class

Program Societe Gourmet – mai

Prietenii noştri de la Societe Gourmet v+au pregătit nişte cursuri delicioase pentru luna mai. Iată+le mai jos. Din păcate, locurile s+au ocupat deja pentru toate.

Weekend Gourmet la Viscri, Transilvania- 17-19 mai

Curs de gatit 18 mai:

  • Supă de Spanac şi Leurdă cu Raci şi Biscuit de Secară
  • Tagliatelle cu Raci şi Sos de Raci
  • Tartă cu Mousse de Ciocolată Albă şi Rubarbar

Curs de gatit 19 mai:

  • Tarte Flambé în Cuptor săsesc
  • Chiftele de Miel la gratar, Piure de Leurdă, Legume la gratar cu Pimenton de la Vera şi Oţet Balsamic învechit 13 ani
  • Crème Brûlée cu Rozmarin

 

Muşchiul de Vită * reluare – Sam. 25 mai, ora 13:00

E deja un clasic; atât cursul cât şi preparatele. Repere simple pentru a folosi întreg muşchiul de vită şi mai ales elucidarea dilemelor ce se referă adesea la calitatea cărnii, metoda etc. Nu exista secrete, doar tehnici. Va asteptăm din nou, cu drag!

  • Tartar de Vită aromat cu Ardei Kapia şi Capere Crocante
  • Vită Stroganoff şi Zăpadă de Cartof
  • Vită Wellington
Locaţia: Studio Kuxa (Str. Puţul lui Zamfir nr. 36, zona Dorobanţi)
Preţ: 265 Ron/persoană. Include: apă, ceai, cafea, asociere de vinuri, broşură cu reţete.
 
 

Gradina lui Monet – Dum. 26 mai, ora 14:00

Fară categorii, provenienţă sau etichete. Inspiraţia e oriunde, e clipa care te surprinde de parcă alta n-a mai fost. Nici franţuzesc, nici italian, parcă puţin european, ca o plimbare prin gradină la braţ cu un maestru.

  • Supa de Mazare si Grissini cu Migdale
  • Scoici St. Jaques cu Sos de Patrunjel si Canelloni gratinati cu Branza de Capra
  • Crepes cu Flori de Soc, Capsuni si Inghetata de Fistic
Locatia: Studio Kuxa (Str. Putul lui Zamfir nr. 36, zona Dorobanti)
Pret: 265 Ron/persoana. Include: apa, ceai, cafea, asociere de vinuri, brosura cu retete.
 
societe gourmet cooking class
  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *