,

Prima lună de sănătate

Da, a trecut o lună deja de când am decis că e timpul să îmi schimb stilul de viață și să mă port și să mănânc… sănătos. Ați spune poate că a fost super ușor (nu a fost), poate veți crede că m-am înfometat (never happened). Încă mai am scăpări, momente dezorganizate (this is the mother of all problems) dar am învățat multe.

Vi le spun și vouă, pe scurt și organizat

1. Cântarul este dușmanul meu. Nu mă mai urc pe el. E irelevant. Deși s-a blocat de o vreme la 67 de kilograme, zilele trecute am reîncăput lejer în blugii de 66 de kilograme. So fuck it, i-am scos bateriile și am pus pe el un teanc de reviste.

2. După tratamentele de la Belle Maison Spa, pielea mea se schimbă pe zi ce trece… în bine. Se reduce vizbil celulita, mă simt mai ușoară, este mai catifelată și overall am o stare de spirit mai bună. Plus că e mega relaxare și nu de puține ori am reușit să adorm, mai ales la Presoterapie (my favourite!).

3. Vali se distrează. Pentru că testăm tot felul de exerciții noi, pe care le urăsc la început dar îmi plac pe măsură ce devin mai ușor de realizat și pentru că îmi dau seama cât de mult mă ajută.

4. Am slăbit 5 kilograme în prima lună. Fără un efort masiv. Doar cu sport și proceduri de remodelare, și cu o minimă grijă la alimentație. Am mâncat și dulciuri să știți. Am mai mâncat și la 12 noaptea. Dar am ținut să mănânc trei mese pe zi minim, să nu beau băuturi carbogazoase și îndulcite, și am evitat mâncarea preparată în grăsime.

5. Odată cu revoluția asta legată de propriul corp, va începe LUNA SPARTANĂ. De mâine adică, cu extreme make over de îngrijire completă, pentru că vreau să îmi testez limitele și să văd cum pot evolua într-o lună.

Și acum, despre LUNA SPARTANĂ.

– antrenamente de trei ori pe săptămână, cu Vali.

– antrenamente ușoare de 20 min acasă, în fiecare seară

– alimentație echilibrată, 5 mese pe zi, la ore fixe

– tratamentele de beauty de la Belle Maison Spa

– ședințe de cosmetică, hairstyle

– shopping la finalul lunii

– un photo session la finalul lunii, adică pe 5 noiembrie

Well, I say this is SPARTA! Dar o sa vedem rezultatele pe 5 noiembrie!

fitness-plan

 

 • 0

  Overall Score

 • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

3 comments on “Prima lună de sănătate

 1. andrei
  October 4, 2013 at 10:30 am

  Ceea ce numesti tu Sparta e…normalitate pentru altele.

  • Laura
   October 4, 2013 at 11:00 am

   Well, pentru mine e Sparta. Si nu ca efort de a face lucurile, ci mai ales ca efort de a gasi timp pentru ele. Altele numai asta fac. Eu am si un job de 12 ore pe zi, pentru mine e greu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *