OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prăjitură cu mere

Laura a fost foarte inspirată când a creat această prăjitură. Toți cei care au gustat-o la noi la ceainărie pot confirma că este absolut mi-nu-na-tă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ca să o pregătiți acasă aveți nevoie de:

Aluat foietaj

O jumătate de măr

Unt

2 biscuiti digestivi

Zahăr pudră

Sirop de migdale

Topping de caramel

Se taie din alatul foietaj o bucată dreptunghiulară cam cât o palmă și se introduce la cuptor să crească frumos și să se rumenească. Între timp, într-o tigaie, se adaugă unt și zahăr pudră  și se caramelizează mărul taiat felii. Când este gata, foietajul se asează pe o farfurie, se stropește cu topping de caramel și se aranjează deasupra feliile de măr.

Peste aceste felii se presară biscuiții digestivi care au fost în prealabil zdrobiți și la final se scaldă totul în 2 lingurițe de siop de migdale.

Cu siguranță vă veți impresiona musafirii cu această prăjitură !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotografiile sunt realizate cu un aparat foto Olympus OM-D. Mulțumim pentru sprijin Olympus România

 

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *