afis gastronomist

Petrecere: Lansare oficială Gastronomist.ro!

Ne face o plăcere deosebită să vă invităm la petrecerea de lansare a proiectului Gastronomist! Vă aşteptăm joi, 16 mai, de la ora 19.00, la Art Hub (Bd. Mărăşeşti, nr. 107) cu expoziţia de fotografie culinară a fotografilor Radu Dumitrescu şi Iulian Chiculiţă, ambii membri ai echipei Gastronomist!

Designerul de bijuterie Cristina Ciobanu va lansa o colecţie dedicată temei culinare, deci vom vedea în premieră minunatele creaţii.

Dupa ce v-am stârnit pofta de mâncare, vă invităm la o degustare de deserturi şi vinuri, pentru ca apoi să vă provocăm şi să vă punem la încercare creativitatea, în câteva concursuri cu premii instant ce vă vor lăsa gura apă!

Echipa tânără şi pasionată din spatele Gastronomist.ro este formată din doi fotografi talentaţi, un cofetar şi un bucătar ce îşi propun să vă prezinte cele mai apreciate restaurante din ţară şi din străinătate, chefii din spatele meniurilor, tips and tricks pe care le puteţi aplica în propriile bucătării, precum şi multe alte surprize pe care le veţi descoperi participând la evenimentul de lansare.

Parteneri: F64 Studio, Horeca School, Fabrica Dulce, Mrs. B. Funky Bakery, Atelierul de Print

afis gastronomist

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *