mic dejun sanatos
, ,

Mic dejun gustos cu pâine

Recunosc, cel mai greu în toată treaba asta cu regimul de viață sănătos mi se pare treaba cu trezitul dis de dimineață, în jur de 8. Eu adorm în medie pe la 01.00-02.00 noaptea, după aproximativ 16 ore de muncă, așa că somnul este foarte prețios pentru mine și cele 7-8 ore recomandate nu îmi ajung pentru refacere.

Așa că săptămâna asta am mai făcut greșeli și am reușit performanța de a mă trezi la 9.30. De luni, trecem la programul de trezire la 8.00 pentru că încep antrenamentele.

Oricum, am decis să vă povestesc despre ce am ales să mănânc la micul dejun săptămâna aceasta, pentru că am ales trei variante ușor de preparat, foarte hrănitoare și echilibrate.

mic dejun sanatos

 

Sandviș cu brânză slabă, șuncă de pui și roșii

O felie de pâine integrală pe care am uns-o cu brânză Exquisa și pe care am aruncat doua felii de șuncă de pui. Roșiile sunt din grădina unor prieteni, au fost delicioase. Merge la fix cu o cană mare de ceai fierbinte.

Friganele cu nectarină

Îmi plac friganelele la nebunie, așa că trebuia să găsesc o variantă pe care să o pot mânca și care să nu îmi afecteze silueta. Așa că am tăiat trei felii dintr-o baghetă de secară, le-am înmuiat în lapte și le-am dat printr-un ou bătut. Apoi le-am pus într-o tigaie, fără ulei. Le-am prăjit pe ambele părți și am tăiat lângă ele o jumătate de nectarină, pentru gustul dulceag. Am mai făcut în altă zi și varianta cu o linguriță de miere.

Bruschete cu roșii și măsline

Două felii de pâine integrală pe care le-am tăiat în jumătate, rezultând patru bucăți, pe care le-am prăjit în toaster. Pe două dintre ele le-am uns cu pastă de măsline, pe celelalte două am pus un amestec de roșii, ulei de măsline, busuioc și usturoi. Au fost delicioase!

Voi ce alte variante de mic dejun sănătos și gustos cu pâine mai știți?

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *