rhubarblemonade01

Limonada, de la coșmar la deliciu

Îmi aduc aminte că nu îmi plăcea deloc limonada. Mă obligau părinții să beau când eram mică și mi se părea cea mai odioasă băutură. I hated it. De-a lungul timpului am început să facem pace, dar tot nu găseam o variantă care să îmi placă cu adevărat, pe care să o visez în zilele toride de vară și după care să oftez iarna.

Așa că am început să experimentez și au ieșit câteva tipuri de limonadă mai… altfel, pe care le puteți încerca la PrioriTea.

Iată însă câteva secrete:

  • Cele mai frumoase lămâi din piață nu sunt și cele mai bune. Căutați lămâi cu coaja moale, care să se simtă la apăsare ca fiind pline de suc. Cu cât e mai tare și mai groasă coaja, cu atât mai seci lămâile.
  • Mierea de albine de la țărani este cea mai gustoasă și mai sănătoasă. Majoritatea tipurilor de miere din comerț sunt de fapt în cel mai bun caz îndoite cu zahăr. Evitați-le pe cât posibil.
  • Folosiți fructe proaspete, de sezon, pentru a da un gust special limonadei. Vara căpșunile, murele, zmeura, afinele, sunt alegerea perfectă. Daca acestea se zdrobesc, bagați-le în blender și faceți un piure delicios pe care îl puteți folosi și la un smoothie rece cu lapte și iaurt.
  • Pentru arome mai speciale, folosiți flori și fructe uscate sau condimente. Goji, scorțișoară, ghimbir, vanilie, migdale, stafide, flori uscate, ceaiuri aromate de fructe. Cam ce aveți prin bucătărie, comestibil, cu gust și miros bun.

Sper că vara voastră va fi mai răcoroasă alături de o limonadă bună și rece! Poftă de bun și sete de delicios vă doresc!

rhubarblemonade01

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *