cooking

Jurnal: Drumul de la amator la bucătar profesionist – prolog

Nu pot să spun exact care a fost momentul în care m-am decis să devin bucătar profesionist. Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc pentru mine, pentru prieteni, pentru familie. Mi-am dat seama că pentru mine gătitul a devenit mai mult decât o necesitate şi aşa am început să scriu pe blog, mai mult pentru a păstra reţetele, pentru că experimentam frecvent şi nu voiam să pierd nimic.

Apoi am început să urmăresc bucatarii internaţionali, să îmi cumpăr cărţi de bucate şi TV Paprika a devenit aproape singurul canal TV la care mă uitam. Am început să caut cursuri şi printr-o întâmplare fericită am ajuns în bucătăria unui restaurant bine cotat din Bucureşti unde am avut ocazia să gătesc pentru o zi.

Pe 31 aprilie 2013 m-am înscris la Cursul de Bucătari de la Horeca School şi aştept cu nerăbdare să primesc emailul în care se anunţa data începerii. Vă voi povesti pas cu pas fiecare etapă a cursului, despre ce se întâmpla cu mine pe parcursul lui şi toate detaliile interesante din acest drum pe care l-am ales.

Urmăriţi update-urile şi ţineţi-mi pumnii. Veţi fi lângă mine pas cu pas în această aventură culinară, cu bune şi rele, aşa cum e ea.

 

laura mihailescu bucatar chef

 • 0

  Overall Score

 • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

6 comments on “Jurnal: Drumul de la amator la bucătar profesionist – prolog

 1. Mara
  May 13, 2013 at 5:39 pm

  bravo Laura, felicitari pentru alegere! o sa citesc cu nerabdare articolele tale, poate ma inspira si pe mine. 😉

 2. Laura
  May 13, 2013 at 7:13 pm

  Multumesc Mara! Voi povesti tot, cu detalii! Te pup.

 3. Razvan
  May 13, 2013 at 9:05 pm

  Salut,
  Cat costa cursul de bucatari?

  • Laura
   May 13, 2013 at 9:08 pm

   Buna Razvan. Cel mai bine vorbesti cu cei de la Horeca School, ce pot sa iti spun este ca pentru seria care incepe in curand este putin peste 1000 de RON. Nu stiu daca difera de la o serie la alta in functie de costurile organizatorului.

 4. Ionut
  May 29, 2013 at 9:22 pm

  Buna. Cursurile cat dureaza?

  • Laura
   May 29, 2013 at 10:12 pm

   Buna! Aproximativ 4 luni. Depinde insa si de cat de repede inveti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *