laura mihailescu bucatar chef

Jurnal: Drumul de la amator la bucătar profesionist – Primele cursuri

În fiecare zi verificam emailul în speranța că anunțul legat de începerea cursurilor va apărea in inbox. Nu mai aveam răbdare, stăteam ca pe ace. Până când m-a sunat Cristina de la Horeca School și mi-a spus că primul curs este pe 4 iunie.

Aveam câteva întâlniri stabilite deja pentru acea zi, însă am făcut tot posibilul să eliberez intervalul orar la care trebuia să fiu acolo și m-am văzut cu un caiet în mână în fața sălii de curs, cam ca la 7 ani, în prima zi de școală.

Cum a fost primul curs? Absolut fascinant! Din momentul în care am început să scriu procesele tehnologice, tipurile de cereale și o mulțime de informații valoroase despre arta culinară, mi-am dat seama că nu trebuie să lipsesc de la niciun curs. Cumva, această zi a venit ca o a doua confirmare (dacă mai era cazul) că asta îmi doresc să fac de acum înainte.

După cele două ore petrecute la Horeca School, am vorbit toată ziua despre ce am învățat, cu toți prietenii, absolut toți au aflat despre legume și metode de preparare. I just love this!

Iar la scurt timp a venit și emailul care mă programa la interviul de practică la Hotel Radisson.

Alte emoții. Așa că marți la ora 15.00 m-am prezentat la poarta hotelului, iar în drum spre HR îmi bătea inima din ce în ce mai tare, de parcă pașii mă duceau din ce în ce mai aproape de visul meu de a deveni bucătar profesionist…

hotel radisson bucuresti

Citește următorul episod miercuri, 19 iunie!

 

 

 • 1.5

  Overall Score

 • Reader Rating: 1 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

One comment

 1. Andreea
  June 13, 2013 at 4:26 pm

  Retraiesc si eu emotiile de anul trecut…am trecut si pe la Radisson…sunt foarte tari! o sa stai acolo non stop, te stiu….:))
  Mi-e dor si mie de perioada aia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *