Garage Sale la Prioritea editia a doua

In week-end-ul 16-17 noiembrie am pus la cale impreuna cu Andreea cea de-a doua editie aGARAGE SALE @PRIORITEA, intre orele 12:00 – 20: 00 in fiecare dintre cele doua zile.

Din nou, scoatem la vanzare din casa, lucruri si lucrusoare noi sau usor folosite la preturi deosebite: genti si pantofi, cizme si sandale, telefoane, imprimante, haine de barbati si femei, accesorii, obiective decorative, bijuterii, carti sau borcane goale. Tot ce va trece prin cap si/ sau si-ar putea gasi loc la voi in dulap, dam afara din case cam tot ce nu si-a gasit loc dar poate o sa arate bine pe la voi prin vitrine ;)

De data aceasta primim si expozanti (doar cei interesati sa vanda lucruri din casa, ca doar e un Garage Sale!).

Oferim la pachet: un stander de haine, o masa si un scaun, 1 cafea+1 apa plata/zi. Daca sunteti interesati sa participati, dati un mail la blog[@]andreeastan.ro pana pe 10  noiembrie ca sa va dau mai multe detalii. Exista doar 10 locuri deci ar fi bine sa vi -l rezervati pe al vostru in timp util;)

Nu exista taxa de vizitare!  

Va asteptam la PrioriTea, Str. Romulus nr.41, cu o multime de lucrurie faine la preturi mici dar si limonade, ceaiuri si multe alte bunataturi pe care le puteti servi linistiti in camera paturilor IKEA.

Mai jos – poza de la standul meu de la editia trecuta!

1375977_10202325386921350_569286231_n

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *