avocado

Frumusețea vine din frigider

Eu una, de când am renunțat la jobul călduț în favoarea gătitului, nu prea mai am timp liber. Adică deloc, somnul fiind și el limitat la cele șase ore, singurele în care nu gătesc/aprovizionez/testez.

Nu că mă plâng, că de plăcut îmi place de mor și energie am cu duiumul, așa e când iubești. Dar au început să apară cearcăne și semne vizibile de oboseală. Pe care le tratez din… frigider.

Pentru ten

Când lucrezi la 50 de grade, tenul tău are de suferit, mark my words! Dar e simplu de reparat cu o mască pe care o prepari dintr-un avocado copt bine, pe care îl dai prin blender cu două linguri de ulei de măsline extra virgin. Aplici pentru 10 minute, apoi clătești bine.

Pentru par

Părul meu stă bine strâns în coadă cam toată ziua. Motiv pentru care a început să arate foarte obosit. Așa că îl voi trata cu o mască preparată dintr-o banană, un gălbenuș de ou și 4 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine și se aplică pe părul umed. Ține-l într-un prosop câteva minute și apoi clătește.

Pentru piele

Înainte de a intra la duș, ia cu tine o lămâie tăiată pe jumătate. You will look weird, știu, dar îndepărtează celulele moarte rapid și pielea ta se va hidrata foarte bine. Tot ce trebuie să faci este să îți freci pielea cu ea și… gata.

Nu uita însă că uleiurile de cocos, struguri, ricin, măsline și multe alte ierburi și plante aromatice sunt aliatul tău împotriva semnelor de oboseală și sunt foarte ușor de achiziționat.

avocado

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *