all team

Cristale și șampanie – o seară frumoasă cu Preciosa

Săptămâna trecută s-a întâmplat la PrioriTea probabil unul dintre cele mai frumoase evenimente de până acum. Cei de la Mazza.ro ne-au invitat să ciocnim un pahar de șampanie veritabilă (da, da, din aceea din regiunea Champagne, nu vin spumant) și ne-au povestit o istorie frumoasă despre cristale, parcă desprinsă din poveștile lui Hans Christian Andersen.

Cristalele veritabile ne duc cu gândul la Bohemia, nu? Acolo, în Cehia, parcă munții sunt strălucitori pe dinăuntru și parcă sunt șlefuiți de cei mai faimoși și pricepuți bijutieri. Well, nu e chiar așa, dar e pe-aproape, căci cei de la Preciosa, un brand super cunoscut de bijuterii (worldwide, nu la noi) pun toată dragostea și priceperea în cristale superbe pe care le montează pe bijuterii din argint 925.

bijuterii de argint preciosa

Mazza.ro a anunțat oficial că începând cu luna octombrie a acestui an comercializează bijuteriile Preciosa la noi în țară, motiv de emoții și bucurie în egală măsură. Și pentru noi, căci ședința foto pentru promovarea gamei de bijuterii s-a întâmplat chiar la PrioriTea, cu multă muncă și mult efort din partea lor. Pentru că sunt pasionați de ceea ce fac și pentru că sunt plini de idei frumoase și inovatoare.

Iată câteva fotografii de la eveniment

ne jucam cu cristalele

all team

bijuterii cristale preciosa

Vă invit să admirați bijuteriile alături de alte informații legate de preț, certificate de calitate și garanții aici:

preciosa.mazza.ro

alexandra.mazza.ro

www.facebook.com/www.Mazza.ro

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *