Solaris1

Concurs – Salvează timp, mănâncă sănătos!

De când merg aproape în fiecare zi la Radisson pentru cursul de bucătar, mi se pare că totul se întâmplă cu o viteză absolut amețitoare chiar și pentru mine, care mereu am fost implicată în multe proiecte în același timp. Și deși lucrez cu mâncare în cea mai mare parte a zilei, ma găsesc de multe ori în fața frigiderului cu multe variante nesănătoase, care și-au pus amprenta pe silueta și sănătatea mea.

Cum vara aceasta, în dorința de a atrage atenția asupra importanței unui stil de hrană sănătos și echilibrat pentru o viață activă, Solaris desfășoară campania de conștientizare: „Salvează timp! Mănâncă sănătos!” m-am decis să vă provoc, iar provocarea are un premiu foare tare! Un snack pack de la cei de la Solaris cu gustări delicioase și sănătoase! Dar mai multe despre acest concurs mai jos:

Provocarea: Spuneți-mi într-un comentariu la acest articol o rețetă pentru un snack sănatos folosind ingredientele din lista de mai jos. Cea mai interesantă rețetă va primi premiul.

Perioadă desfășurare: 9 iulie – 16 iulie 2013 / anunțăm câștigătorul pe 17 iulie 2013

Premiu: un tasty snack pack cu cele 5 produse descrise mai jos:

 

FRUCTE USCATE – TENTAȚII DULCI 150gr SOLARIS

Amestec de fructe uscate și nuci: stafide, caise, alune de pădure, caju, migdale, cireșe.

Știați că?… Migdalele și caju sunt o sursă deosebit de bogată în proteine asigurând energia necesară unui efort fizic susținut.

OMEGA FORTE – AMESTEC DE SEMINȚE 150g SOLARIS

Amestec de semințe bogat în acizi grași nesaturați – Omega 3, Omega 6 și Omega 9. Compoziție: semințe de floarea soarelui, semințe de in, semințe de susan, semințe de dovleac.

Știați că?… Semințele oleaginoase sunt o sursă de acizi grași neasturați (Omega 3, Omega 6 si Omega 9) esențiali pentru protecția sistemului cardiovascular

 MIGDALE 150gr SOLARIS

Știați că?… Migdalele reprezintă una dintre cele mai naturale surse de magneziu.

 CAJU 150gr SOLARIS

Știați că?… Nivelul de proteine din 9-10 nuci de caju este egal cu cel din 150 de g de friptură.

SEMINTE DECOJITE DOVLEAC 150gr SOLARIS

 

Știați că?… semințele de dovleac sunt bogate în minerale și magneziu, fier, zinc, cupru, vitaminele E si C, ce asigură protecția inimii?

Mai multe informații despre campania “Salvează timp! Mănâncă sănătos!” găsiți pe pagina de facebook Solaris sau pe site ari

 

Later edit: Castigatoarea concursului este Ada! Felicitari!

Solaris1

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 1 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

3 comments on “Concurs – Salvează timp, mănâncă sănătos!

  1. ALINA
    July 9, 2013 at 7:40 pm

    Budinca de tarate de grau cu seminte(caju, migdale si fructe uscate)
    Se adauga in 150 grame de tarate un pahar cu apa(50 ml-in care au fost lasate -utin fructele uscate sa se hidrateze), fructele, semintele si se lasa la cuptorul cu microunde 3 minute. Dupa aceea, se indulceste, dupa preferinte, cu miere si se presara scortisoara pentru a avea o savoare mai deosebita!! este ieftina, rapida si sanatoasa!!!

  2. Andreea
    July 9, 2013 at 7:47 pm

    eu as face un shake:) rapid, gustos si sanatos

  3. Ada
    July 14, 2013 at 2:06 pm

    Eu as face o tarta usoara si delicioasa raw cu vanilie. Tartele raw sunt usor de facut si sunt si foarte sanatoase.
    Pentru blat as folosi fructe uscate,seminte , migdale si putina apa. Macinam migdalele, fructele uscate si semintele. Adaugam putin apa daca este necesar apoi framantam totul foarte bine , pana obtinem un “aluat” elastic de consistenta unei plastiline. Ungem o forma cu putin ulei . Presam aluatul foarte bine in forma, modelandul in forma de tarta. Se lasa la deshidratat 8 ore, apoi se scoate din forma si se mai lasa pentru inca 8 ore la uscat.
    Pentru crema de vanilie folosim caju ,pastai de vanilie si unt de cacao. Untul de cacao se rade si se pune in bain marie, pana devine lichid. Se macina nuca de caju.Se amesteca totul pana devine cremoasa compozitia .Se umple forma de tarta cu crema de vanilie si se da la rece pentru 30 de min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *