Cafeneaua F64

Cafeneaua F64 – locul de întâlnire al fotografilor!

Atmosferă: 9/10
Servire: 10/10
Prețuri: 9/10
Meniu: 7/10

 

Dacă vă aflați în zona Piața Unirii, vă recomandăm să nu ratați cafeneaua magazinului foto-video F64 Studio. Deschisă în octombrie anul trecut, a devenit populară foarte repede și din ce în ce mai mulți pasionați de fotografie și nu numai îi trec pragul în fiecare zi.

Cel mai mult ne place liniștea de acolo. Poți lucra foarte eficient la una dintre mesele interactive sau poți avea o întâlnire de afaceri fără să trebuiască să țipi pentru a te înțelege cu celelalte persoane. Mesele interactive sunt punctul de atracție al locului, pentru că îți permit să îți verifici emailul în timp ce savurezi o cafea sau poți încinge o partidă de Angry Birds cu prietenii.

 

f64 cafenea bar design

 

Dacă ești pasionat de fotografie ai acces la o bibliotecă plină cu reviste și cărți ce îți este pusă la dispoziție în mod gratuit. Poți deasemenea veni împreună cu consultantul tău preferat la un ceai, unde puteți discuta ultimele noutăți din domeniu. Deasemenea, în Cafeneaua F64 se desfășoară evenimente interesante, despre care puteți afla de pe blogul companiei: www.f64.ro/blog.

 

 

Servirea este deasemenea una de excepție. Chelnerii sunt foarte atenți și super prietenoși. Nu îți vor încărca nota și cu siguranță vor avea grijă să pleci mulțumit de la ei.

Păcat că meniul suferă destul de tare. În afară de ceai, cafea și răcoritoare, oferta de patiserie, prăjituri și gustări este limitată. Avem însă promisiuni de la managerul cafenelei că în curând acest lucru se va schimba și în meniu vor intra delicatese home made și înghețata delicioasă cu care ne-au răcorit vara trecută în magazin.

 

cafeneaua f64 locul de intalnire al fotografilor

Vă recomandăm Cafeneaua F64 pentru o după-amiază de week-end cu prietenii într-un spațiu cu un design deosebit și o atmostferă caldă, dar și pentru întâlnirile de afaceri din timpul zilei, pentru liniștite și promptitudine.

Adresă: B-dul. Unirii, nr. 45, în incinta magazinului foto-video F64

Program de funcționare: L-V: 9.00-21.00 / S-D: 10.00 – 18.00

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

About Laura

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *